Faq

P R I S E R:

Newborn/Baby/Barn/Familj:

Paket 1: 95 €
Innehåller ca 30 min fotografering, 25 bilder.
*

Paket 2: 145 €
Innehåller ca 1 h fotografering, minst 50 bilder.
*

Par- & förlovningsfotografering samt gravidfotografering:

Paket 1: 100 €
Innehåller ca 30 min. fotografering, 30 bilder.

Paket 2: 155 €
Innehåller ca 1h fotografering, minst 50 bilder.
*

Porträtt för Konfirmation, Student, Examen:

Paket 1: 90 €
Ca. 30 min. fotografering, 20 bilder.

Paket 2: 145 €
Ca. 45 min. fotografering, minst 50 bilder.

Utanför Kimitoön tillkommer km-ersättning 0,44€/km.

*Ett presentkort till en fotografering är även en uppskattad gåva!*

FRÅGOR OCH SVAR:

Här nedanför har jag samlat ihop svar till frågor som jag ofta får gällande mina fotograferingar. Om jag ännu lämnat något oklart får du mer än gärna kontakta mig på info_at_hannoli.fi

Sker fotograferingen i studio eller i miljö?

Jag tycker väldigt mycket om att fotografera i miljöer med naturligt ljus, men har även en del material för studiofotografering. Har tillgång till ett eget studioutrymme, men men utrymmet är dock rätt litet så familjefotografering eller större grupper är litet knepiga att fotografera där.

Var kan man göra en fotografering?

En fotografering kan göras på de flesta allmänna platser bara man går dit och frågat lov på förhand. Försök att tänka på hurudana miljöer ni själva tycker om, det är ju som sagt rätt så långt endast fantasin som sätter gränser.
Ni får mer än gärna har egna tankar och idéer, för det gör bilderna mer personliga.
Under fotograferingen skall man dessutom försöka vara sig själv, slappna av så mycket som möjligt för då blir bilderna mycket bättre. Det är ganska långt fantasin som sätter gränserna på vad allt man kan göra vid en fotografering.

Hur levereras bilderna och vad betyder högupplösta bilder?

För tillfället får man bilderna efter ca 2 veckor på en minnepinne. På minnepinnen finns bilderna i 2 olika versioner; högupplösta och mindre format. Versionen högupplösta bilder dvs. bilder vars kvalitet är tillräckligt hög för att man skall kunna göra förstoringar på dem. Förutom de högupplösta bilderna finns det också en version mindre bilder med min stämpel på som är lämpliga för t.ex. Facebook, blogg eller sändning med e-post. På minnepinnen brukar jag också lägga med några av bilderna som svartvit version.

Får vi även bildrättigheterna på bilderna?

Om ni skulle få bildrättigheterna betyder det i praktiken att ni skulle få göra vad ni vill med bilderna, t.ex. Manipulera dem eller sälja dem vidare. Detta är inte ekonomiskt för mig som ni kanske förstår, så därför kan jag inte ge er bildrättigheterna. Ni får förstås ändå själva, för ert privata bruk, skriva ut ett obegränsat antal utskrifter och göra t.ex. Egna fotoböcker om så önskas.
Vill ni använda bilderna på nätet, så får ni gärna göra det under villkoren att det framgår vem som är fotografen (alltså mitt namn) samt en länk till min hemsida (www.hannoli.fi)

Några andra frågor? kontakta mig info_at_hannoli.fi