Faq

H I N N A T :

Newborn/Vauva/Lapsi: 95 €
Sisältää n. 1 h valokuvausta ja väh. 25 kuvaa.

*

Lapsi + perhe: 145 €
Sisältää n. 1,5 h valokuvausta valitussa ympäristössä/miljöössä ja väh. 50 kuvaa.

*

Pariskunta, kihlajais ja raskaus valokuvaukset:

Paketti 1: 100 €
Sisältää n.  30 min. valokuvausta ja n. 30 kuvaa.

Paketti 2: 155 €
Sisältää n.  1 h valokuvausta ja väh. 50 kuvaa.

*

Muotokuva paketti 1  (rippijuhlat, ylioppilas): 90 €
N. 30 min. valokuvaus ja väh. 20 kuvaa.

Muotokuva paketti 1  (rippijuhlat, ylioppilas): 145 €
N. 45 min. valokuvaus ja väh. 50 kuvaa.

Valokuvauksiin Kemiönsaaren ulkopuolella lisätään km-korvaus 0,44€/km.

* Lahjakortti valokuvaukseen on myös arvostettu lahja!*

HÄÄT:

Muotokuvat: 450 €

Muotokuvat + vihkiminen: 600 €

Muita toivomuksia? -> ota yhteyttä!

Valokuvauksiin Kemiönsaaren ulkopuolella lisätään km-korvaus 0,44€/km.

KYSYMYKSIÄ JA VASTAUKSIA :

Tähän olen kerännyt vastauksia kysymyksiin joita usein saan koskien valokuvauksiani. Jos jokin vielä mietityttää ota toki yhteyttä  info_at_hannoli.fi

Tapahtuuko valokuvaus studiossa vai miljöössä ?

Pidän erittäin paljon valokuvata miljöössä jossa on luonnollinen valo, mutta minulla on myös materiaalia studio kuvauksiin. Minulla on oma studio jossa pystyn tekemään valokuvauksia sisätiloissa rekvisiitan kera. Perhevalokuvauksia siellä on hiukan hankalaa tehdä, koska studio on aika pieni.

Missä valokuvauksen voi tehdä?

Valokuvauksen voi tehdä useimmilla yleisillä paikoilla kunhan lupa on kysytty etukäteen. Yrittäkää miettiä millaisista miljöistä pidätte, vain mielikuvitus on rajoitteena. Teillä saa mielellään olla omia ajatuksia ja ideoita, tämä tekee kuvista henkilökohtaisempia. Valokuvauksen aikana pitää yrittää olla oma itsensä, rentoutua mahdollisimman hyvin jolloin kuvista tulee parhaimmat.

Miten kuvat toimitetaan ja mitä tarkoittaa korkea resoluutiokuva?​

Tällä hetkellä kuvat saadaan noin kahden viikon kuluttua muistitikulla. Muistitikulla on valokuvia kahdessa versiossa; korkea- ja matala resoluutiona. Korkea resoluutiokuvat ovat kuvia joiden laatu on tarpeeksi korkea jotta niistä voidaan tehdä suurennoksia. Matala resoluutiokuvia ovat kuvia jossa on minun kuva leimani ja sopivat mainiosti nettikäyttöön tai sähköpostissa lähettäviksi. Kuvista osa on yleensä mustavalkoisia.

Saammeko myös kuvaoikeudet kuviin?

Jos saisitte kuvaoikeudet se tarkoittaisi käytännössä että voisitte tehdä kuvilla mitä haluatte, esim. manipuloida tai myydä niitä eteenpäin. Tämä ei olisi minulle tuottoisaa minkä varmaan ymmärrätte, siksi en voi antaa kuvaoikeuksia teille. Saatte kuitenkin itsellenne, henkilökohtaiseen käyttöön tulostaa rajattomasti kuvia ja tehdä esimerkiksi omia valokuva kirjoja jos näin toivotte.

Jos haluatte käyttää valokuvia netissä, se on mahdollista jos valokuvaajan nimi mainitaan (eli minun nimeni) sekä linkki kotisivulleni >(www.hannoli.fi)

HÄÄT

Milloin otamme yhteyttä ja mitä yhteydenotossa pitäisi mainita

Valokuvaajaa häihin ei pysty tilaamaan liian aikaisin, mutta kyllä liian myöhään. Eli ei kannata jättää viime hetkeen//tinkaan.Helpoin tapa on lähettää minulle sähköpostia (info_at_hannoli.fi). Sähköpostin on sisällettävä nimenne, minä päivämääränä häät ovat ja missä. Lisäksi kertokaa hieman miltä hää päivänne näyttää ja mitä toivotte valokuvauksen suhteen. Minuun voi myös ottaa yhteyttä puhelimitse, mutta koska olen päiväs aikaan töissä, niin olen rajoittanut puhelin aikani iltaisin  klo 17-20 välille.

Kunka paljon tarvitsemme aikaa valokuvaukselle?

Jos mahdollista suosittelen että varaatte valokuvaukselle noin kaksi tuntia. Toki lyhyemmässä ajassa pystytään valokuvaamaan, mutta lyhyempi aika tarkoittaa myös vähemmän mahdollisuuksia. Koska hää valokuvaus usein miten kuvataan miljöössä, haluan muistuttaa että talves aikaan valokuvaus on tehtävä keskellä päivää, eli noin 12 aikaan, silloin aurinko on korkeimmillaan. Kesä häissä on parempi välttää valokuvausta keskellä päivää koska silloin aurinko heittää kovia varjoja. Valokuvaukset kesällä sopii siksi parhaiten tehdä aamulla tai illalla koska silloin valo on kauneimillaan. 

Tunnen oloni epämukavaksi kameran edessä enkä pidä että minua kuvataan – ongelma ?

 Ei ongelmaa! En usko että on olemassa monta henkilöä jotka tuntisi olonsa mukavaksi kameran edessä. Toivon että seisotte ja juttelette keskenään, nauratte ja pidätte hauskaa. Ajattelette ensimmäistä kertaa kun tapasitte, tai jotain muuta teille​ merkittävää muistoa. Unohtakaa että olen läsnä, olette vain TE KAKSI juuri siinä hetkessä. Näin saadaan sponttaanisimmat ja mukavimmat kuvat.

Muita kysymyksiä? 

Ottakaa minuun yhteyttä : info_at_hannoli.fi​